• Be om et tilbud
 • Jura kaffemaskin
  Jura kaffemaskiner

  Den ultimate kopp kaffe fra ferske bønner, nykvernet ved
  kun å trykke på en knapp

  Automatisk espressobaserte kaffemaskiner

  Serien med Jura kaffemaskiner omfatter den komplette og ideelle løsning for alle mulige kaffeønsker fra både kontoret til restauranten. For å maksimere opplevelsen, kan Jura kaffemaskiner tilpasses dine personlige preferanser med et spekter av moderne tilbehør.

  Du er bevisst i ditt valg av Jura helautomatiske kaffemaskiner fordi …

  • Du er en kaffeentusiast.
  • "Fra bønne til kopp" filosofien passer din smak.
  • Du ønsker å lage deg en kopp med perfekt fersk kaffe – bare ved et tastetrykk.

  Fersk kaffe - Waterlogic Norge

  Våre helautomatiske Jura kaffemaskiner

  Med en helautomatisk kaffemaskin fra Jura har du friheten til å velge kaffebønner fra vårt store utvalg av kaffebønner - som passer akkurat din smak. Du kan unne deg en eksklusiv spesialkaffe eller benytte en rimeligere type fra vårt sortiment. Våre maskiner er laget slik at de alltid gir deg det beste resultatet uavhengig av kaffetype og brenning.

  Jura helautomatiske kaffemaskiner er designet for å lage den perfekte kaffe hver gang. I programmeringen har du mange valg slik at du kan variere kaffen din – for at du til enhver tid skal få din favoritt.

  Jura Giga X7c Professional

  Image of product Jura Giga X7c Professional
  GIGA X7c Professional redefinerer gleden av kaffe. Med den kombinerte kraften av to kverner, to varmesystemer, to pumper og to væskesystemer, kombinert med brukervennlighet og overlegen kvalitet, forbereder GIGA X7c Professional deilig ristretto, espresso, macchiato, café crème, caffè latte og latte macchiato - to om gangen.

  Spesifikasjoner

  • Espressobasert kaffemaskin
  • 2 varianter kaffebønner/espressobønner
  • Vanntilkobling

  Jura Giga X3c Professional

  Image of product Jura Giga X3c Professional
  Jura Giga X3c Professional tilbyr alt som trengs til et stort kontor eller kantine. Den kan brygge 30 programmerbare kaffedrikker og 12 ulike baristaoppskrifter med kun ett tastetrykk.

  Spesifikasjoner

  • Espressobasert kaffemaskin
  • 1 variant kaffebønner
  • Vanntank/vanntilkobling

  Vann og kaffe på jobben - Waterlogic Norge

  Uten vann stopper kroppen, uten kaffe stopper Norge!

  Waterlogic Norge er spesialister på vann og kaffe. Vi leverer alt innen drikkevannskjølere, vannrensemaskiner og kaffemaskiner til privat og offentlig næring.

  Vi har mange års erfaring med å levere drikkeautomater, og har en betydelig kompetanse på kaffe og kaffeautomater. Vi tilbyr både kjøp, leie og leasing.

  Våre salgskonsulenter hjelper deg til å finne den riktige løsningen for din arbeidsplass. Enten om dere har behov for kun kaffemaskin, kun vannkjøler eller en kombinert løsning. Et eget serviceteam tar seg av installasjon, rens, filterbytte og vedlikehold av automatene.

  Top