Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

Kaffe på jobben
Kaffe på jobben

Er du opptatt av smak og helt fersk kaffe på jobben? Vi har friskbrygg-maskiner og espresso-maskiner med kvern, samt Intermezzo-kaffe som skaper den riktige kaffepausen og opplevelsen.

Har du smakt Intermezzo?

For å kunne tilby norske kunder enda bedre kaffe på jobben, lanserte Waterlogic Norge kaffeserien Intermezzo. Intermezzo er italiensk håndverk utviklet sammen med nordiske baristaer for å skape en kvalitetskaffe fra alle verdenshjørner, som er perfekt for norske ganer. Våre kaffeblandinger er spesielt utviklet for kaffeautomater, for å sikre en optimal smak og aroma, slik at hver kopp smaker like godt. Kaffen er et helhetlig produktsortiment produsert på et kaffebrenneri i Italia, men smaksprofilene er satt sammen av våre egne baristaer tilpasset det norske markedet.

Navnet Intermezzo var et naturlig valg, det betyr pause på Italiensk, og hva gir ikke en bedre pause enn nettopp den gode kaffepausen. Intermezzo-kaffebønner fra Waterlogic er blandingskaffe som fås i lysbrent, medium brent og mørkbrent.

Våre kunder kan kjøpe Intermezzo og andre kaffemaskin-ingredienser via vår nettbutikk.

Intermezzo kaffe

Intermezzo Fiore

Intermezzo Fiore

Fiore er en raffinert Intermezzo-kaffe med smak av nøtter, kardemomme og med en subtil, behagelig syrlighet. Kaffen er en blanding av kaffebønner fra ulike kaffedistrikter i Brasil.

Sertifisert: UTZ

Brenningsgrad: Medium brent

Typer: Hele bønner og filtermalt

Karakter: Nøtter

Intermezzo Venezia

Venezia er en godt balansert Intermezzo-kaffe med hint av lys sjokolade, sitrus og med en mild ettersmak av bergamott. Kaffen er en blanding av kaffe fra Etiopia, Nicaragua, Guatemala og Honduras.

Sertifisert: Fairtrade

Brenningsgrad: Lysbrent

Typer: Hele bønner

Karakter: Fruktig

​Intermezzo Venezia

Intermezzo Bologna

Intermezzo Bologna

Bologna er en kraftfull og energisk mørkbrent Intermezzo-kaffe (espresso) med smak av brunt sukker, dadler og røde bær. Kaffen er en blanding av kaffe fra kaffedistrikter i Bolivia, Mexico og Peru.

Sertifisert: Fairtrade og EUs økologimerke

Brenningsgrad: Mørkbrent (espresso)

Typer: Hele bønner

Karakter: Røde bær

Intermezzo Montagna

Montagna er en fyldig Intermezzo-kaffe med smak av mørk sjokolade, røde bær og ristede nøtter, som gir en lang og rund ettersmak. Kaffen er en blanding fra Colombia, Peru og Honduras.

Sertifisert: UTZ

Brenningsgrad: Mørkbrent

Typer: Hele bønner og filtermalt

Karakter: Mørk sjokolade

Intermezzo Montagna

Intermezzo Gusto

Intermezzo Gusto

Gusto er en distingvert Intermezzo-kaffe med smak av hasselnøtt og nougat. Kaffen har dempet syre og er en blanding av kaffe fra kaffedistrikter i Brasil, Etiopia og India.

Brenningsgrad: Medium brent

Typer: Hele bønner og filtermalt

Karakter: Nougat

Hvorfor skaffe kaffemaskin til jobben?

Kaffepauser på jobben er ikke kun en pause med god kaffe til. Kaffepauser fungerer som samtalestartere, dessuten er de hyggelige og avslappende. En god kaffemaskin på jobb kan derfor gjøre arbeidsdagen bedre og skape et sosialt samlingspunkt: God kaffe og gode samtaler. Det er ikke så rart at de fleste av oss trenger en kopp eller to med kaffe på starten av dagen. Kaffekoppen gjør rett og slett at man kommer raskere i gang med dagen. Det er ikke bare den oppkvikkende effekten som er positiv med kaffe. Kaffen har også flere helsemessige fordeler. En kaffemaskin på jobb gjør god kaffe enklere tilgjengelig for de ansatte, hver eneste kopp med kaffe er helt fersk – og du slipper alt styret og tiden det tar å tilberede kaffe, samtidig vil dere trolig også kaste mye mindre kaffe.

Kaffe på jobben

Hvilke kaffemaskiner er våre mest populære på jobben?

Waterlogics 3 bestselgende kaffemaskiner har moderne design, er brukervennlige, to av dem er espressobaserte og har kvern, mens den siste bruker filtermalt kaffe og er av typen friskbrygg. De tre bestselgerne våre er alle produsert av den anerkjente produsenten Animo fra Nederland.

Optifresh Kaffemaskin

Image of product Optifresh Kaffemaskin
Ingenting slår lukten av nytrukket filterkaffe. Med Optifresh kaffemaskin serverer du alle varianter: fra vanlig svart kaffe til cappuccino og latte macchiato. Optifresh kaffemaskin benytter automatkaffe fra beholderen mens du venter. Lyst på noe annet? Optifresh serverer også deilige pulverprodukter som varm kakao.

Spesifikasjoner

  • Opptil 24 ulike drikkevalg
  • Touchpanel eller LCD-panel
  • Type kaffe: Automat/filtermalt
  • Friskbrygg kaffemaskin
  • 1 variant automatkaffe, melkepulver og sjokoladepulver
  • Vanntilkobling
Top