• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Kjøpe eller leie en kaffemaskin
  Leie eller kjøpe en kaffemaskin til din arbeidsplass

  Waterlogic gjør god kaffe på jobben tilgjengelig for alle med mulighet for både leie og kjøp, til en pris du kan leve med.

  En kaffeløsning på jobben du garantert blir fornøyd med

  En avtale med Waterlogic blir du garantert fornøyd med. Ikke bare når du bestiller, men gjennom hele kontrakten og levetiden til kaffemaskinen. Du kan selv velge om du ønsker å leie eller kjøpe maskinen, vi sørger for service gjennom hele kundeforholdet etter den serviceavtalen som passer best for deres behov og pris dere kan leve med.

  Kjøpe en kaffemaskin

  Ønsker dere å eie deres egen kaffemaskin(er)? Da er kanskje det å kjøpe en kaffemaskin den beste løsningen for dere.

  Dere kjøper da i en kaffemaskin av høy kvalitet, men forplikter dere til å kjøpe ingrediensene av oss, samtidig som vi setter opp en serviceavtale tilpasset deres ønsker og behov, slik garanterer vi for at dere får den kaffeopplevelsen dere fortjener i arbeidsdagen. En stor fordel er at dere får en utvidet garanti på selve maskinen, slik at dere trenger ikke bekymre dere for nedetid eller at andre utfordringer som kan dukke opp, det ordner vi. Våre konsulenter tar gjerne en prat med dere om dere har noen spørsmål rundt det å kjøpe kaffemaskin(er) til arbeidsplassen. Ønsker du et uforpliktende pristilbud på våre tjenester? Fyll inn feltene i vårt skjema og vi vil ta kontakt med et pristilbud innen kort tid.

  • Utvidet garanti
  • Mindre fakturaer
  • Dere eier selv kaffemaskinen

  Kjøpe en kaffemaskin

  Lei eller leier en kaffemaskin

  Leie en kaffemaskin

  Leie kaffemaskin til arbeidsplassen? Til en pris dere kan leve med? Dette er meget enkelt med oss som leverandør. Du betaler en fast månedlig pris gjennom den avtalte perioden. Vi monterer da den kvalitetsmaskinen dere har valgt. Dere forplikter dere til å kjøpe ingrediensene av oss, samtidig som vi setter opp en serviceavtale tilpasset deres ønsker og behov, slik garanterer vi for at dere får den kaffeopplevelsen dere fortjener i arbeidsdagen. En stor fordel er at dere har full driftsgaranti gjennom hele avtaleperioden, slik at dere trenger ikke bekymre dere for nedetid eller at andre utfordringer som kan dukke opp, det ordner vi. I tillegg er det enkelt å velge en helt ny maskin når leieavtalen utgår. Våre konsulenter tar gjerne en prat med dere om dere har noen spørsmål rundt det å leie kaffemaskin(er) til arbeidsplassen.

  Prisforespørsel? Ønsker du et uforpliktende pristilbud på våre tjenester? Fyll inn feltene i vårt skjema og vi vil ta kontakt for en behovsanalyse og sende deg et pristilbud innen kort tid. Dette inneholder også detaljert informasjon om våre tjenester.

  • Full driftsgaranti gjennom hele leieavtalen
  • Fordel kostnaden over flere år
  • Dere kan bytte til en ny løsning når leieavtalen går ut

  Det første steget til kaffe på jobben uten bekymringer

  Vårt utvalg av kaffemaskiner og ingredienser er satt sammen slik at våre kunder skal få den optimale kaffeopplevelsen på arbeidsplassen. Med et stort utvalg kaffemaskiner og nøye utvalgte ingredienser. Høy kompetanse og dyktige medarbeidere vil Waterlogic sørge for at du får en problemfri installasjon, et omfattende serviceprogram og et langvarig bra kundeforhold med oss. En kaffeløsning fra oss blir dere garantert fornøyde med!

  I tillegg er vi de første og eneste I Norge som kan tilby Svanemerket kaffetjeneste. Svanemerket har utviklet helhetlige krav for kaffetjenester og vurderer alt fra dyrking av kaffebønner, bruk av økologiske varer og kaffemaskinens energiforbruk. Svanen vil påvirke kaffepausen sånn at den ikke fører til rasering av skog, forgiftet jord og uholdbare arbeidsforhold. Er du opptatt av miljø, økologi, sosial rettferdighet – og kaffe? Da bør du velge svanemerket kaffetjeneste til din arbeidsplass eller serveringssted.

  Prisforespørsel? Ønsker du et uforpliktende pristilbud på våre tjenester? Fyll inn feltene i vårt skjema og vi vil ta kontakt for en behovsanalyse og sende deg et pristilbud innen kort tid. Dette inneholder også detaljert informasjon om våre tjenester.

  Top