• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Svanemerket kaffetjeneste
  Svanemerket kaffetjeneste

  Opptatt av miljø, økologi, sosial rettferdighet – og kaffe? Da bør du velge svanemerket kaffetjeneste til din arbeidsplass eller serveringssted. Waterlogic er først i Norge med å tilby dette.

  Svanemerket har utviklet helhetlige krav for kaffetjenester og vurderer alt fra dyrking av kaffebønner, bruk av økologiske varer og kaffemaskinens energiforbruk. Svanen vil påvirke kaffepausen sånn at den ikke fører til rasering av skog, forgiftet jord og uholdbare arbeidsforhold.

  Waterlogic først ute med Svanemerket kaffetjeneste

  Waterlogic har Norges første svanemerkede kaffeløsning for bedriftsmarkedet. I en Svanemerket kaffeløsning fra oss, er det ikke bare kaffe og maskin som inngår i løsningen. Forbruksvarer, biler, sjåfører, hygiene – alt er underlagt strenge krav. Svanemerket vurderer hele produktets livssyklus. Blir råvarene tatt ut på en bærekraftig måte? Sløser produsenten med energien? Bruker de mye skadelige kjemikalier? Behandler de arbeiderne bra? Er produktet trygt og godt å bruke? Varer det lenge? Kan vi gjenbruke eller gjenvinne deler av produktet, når det er utslitt eller utbrukt?

  • Har energieffektive kaffemaskiner.
  • Stiller tøffe miljø- og helsekrav til kaffemaskinens komponenter i kontakt med mat/drikke.
  • Garanterer høy andel økologisk sertifisert kaffe og andre matforbruksvarer.
  • Stiller tøffe miljøkrav til forbruksartikler.
  • Skjer med energi- og klimaeffektiv transport.
  • Stiller krav til god kvalitet ved utførelsen og krav til hygiene.

  Svanemerket kaffetjeneste

  Nå kan kaffepausen Svanemerkes​​

  Velg en svanemerket kaffetjeneste fra oss. Kaffepause med god samvittighet: økologisk og fairtrade-merket kaffe fra en maskin som bruker lite energi. Alt sammen produsert og levert på en miljøvennlig måte. Kaffe er nemlig en større miljøutfordring enn mange er klar over. Årsaken er at volumet er så utrolig stort. Hver dag drikkes det ca 1,6 milliarder kopper kaffe verden over. Det blir 584 milliarder kopper i året. Det er mye kaffe som skal dyrkes, tørkes, brennes og fraktes for så å bli malt, tilført varmt vann og til slutt bli drukket. Vi er av den grunn stolte over å være den første i Norge med Svanemerket kaffetjeneste til bedriftsmarkedet.

  klimasmart

  En Svanemerket kaffetjeneste er klimasmart

  Svanen har en grense for hvor mye energi kaffemaskinen kan bruke, og den har automatisk energisparemodus. Kravene omfatter både installasjon og vedlikehold.

  helsevalg

  En Svanemerket kaffetjeneste er et godt helsevalg

  En Svanemerket kaffetjenste stiller strenge krav til hvilke stoffer som kan inngå i plasten og metallet som kommer i kontakt med kaffen og de andre matvarene som brukes i maskinen.

  Service og vedlikehold

  En Svanemerket kaffetjeneste omfatter:

  • Leveranse og installasjon av kaffemaskin for profesjonell bruk. Maskinen kan også tilby annen drikk som kakao/te
  • Service og vedlikehold
  • Forbruksvarer

  miljøvennlig

  En Svanemerket kaffetjeneste har 3 særtrekk:

  • Økologisk og fairtrade-merket kaffe.
  • Lavt strømforbruk, og miljøvennlig produsert.
  • Lave klimagassutslipp og ingen problemkjemi.

  Vårt utvalg av kaffemaskiner som inngår i svanemerket kaffetjeneste

  Se under hvilke kaffemaskiner vi tilbyr i tjenesten. Hvis du er usikker på hva dine behov er, kontakt oss og vi vil hjelpe deg, basert på individuelle preferanser, antall ansatte og budsjett.

  Miljømerket Svanen

  Svanemerket er det nordiske miljømerket. Denne merkingen finner du på varer som er produsert på en miljøvennlig måte, og som brytes lett ned uten å gjøre skade på miljøet. Det gjør det lettere for oss å velge de produktene som er minst belastende for miljøet.

  Stiftelsen miljømerking er ansvarlige for Svanemerket. Bare produkter som oppfyller strenge krav og som er grundig kontrollert, kan bruke merket.

  Hvilke krav stiller Svanen til kaffen og andre drikkevarer på maskinen?

  • Økologiske krav: Minst 90 prosent av kaffen skal være økologisk. Te, kakao, melk og sukker: 50 prosent økologisk.
  • Sosiale krav: Minst 30 prosent av kaffen skal være sertifisert med et merke for sosialt ansvar. Te, kakao, sukker: 10 prosent.

  Hvilke krav stiller Svanemerket til andre forbruksvarer?

  • Eventuelle engangskopper og servietter som leveres sammen med kaffetjenesten skal være svanemerkede eller tilfredsstille Svanens krav til engangsartikler for mat.

  Redd verden. Litt hver dag.

  Svanemerket kaffetjeneste

  Svanemerket kaffetjeneste inneholder produkter med disse sertifiseringer:

  svanemerke
  organic
  fairtrade
  debio
  krav
  utz

  Vann og kaffe på jobben - Waterlogic Norge

  Uten vann stopper kroppen, uten kaffe stopper Norge!

  Waterlogic Norge er spesialister på vann og kaffe. Vi leverer alt innen drikkevannskjølere, vannrensemaskiner og kaffemaskiner til privat og offentlig næring.

  Vi har mange års erfaring med å levere drikkeautomater, og har en betydelig kompetanse på kaffe og kaffeautomater. Vi tilbyr både kjøp, leie og leasing.

  Våre salgskonsulenter hjelper deg til å finne den riktige løsningen for din arbeidsplass. Enten om dere har behov for kun kaffemaskin, kun vannkjøler eller en kombinert løsning. Et eget serviceteam tar seg av installasjon, rens, filterbytte og vedlikehold av automatene.

  Top