nb_NOkl. 10.31 -0600

Om kaffe · Waterlogic
 • Be om et tilbud
 • Om kaffe
  Om kaffe

  Mennesker har nytt kaffens oppkvikkende virkning i tusen år, men visste du dette om kaffe?

  Påvirkes kaffesmaken virkelig av…

  Hold deg fast: Ja, slik er det faktisk. En nyere amerikansk studie viser at smaken på det du drikker påvirkes av hvilken farge koppen har.

  Les mer

  Er det karbohydrater og kalorier…

  Det enkle svaret er: Antall karbohydrater og kalorier i kaffe er helt avhengig av hvilken kaffetype du drikker.

  Les mer

  Myte eller fakta: Vil kaffe på…

  En helt ny amerikansk studie viser at kaffe ikke nødvendigvis ødelegger nattesøvnen. Men hvordan du påvirkes av koffein før leggetid er likevel personavhengig.

  Les mer

  Slik lager du din egen julekaffeblanding…

  Helt ren kaffe uten smakstilsetninger blir aldri feil. Men hva med å lage din egen julekaffe-blanding? Som du kan nyte selv, eller gi bort som en ekstra personlig julegave eller bursdagsgave?

  Les mer

  MYTE: Kaffe og te gjør deg dehydrert

  Hvem har ikke hørt at kaffe og te øker urinproduksjonen i kroppen: Noe som fører til væsketap og dehydrering. Men stemmer dette egentlig?

  Les mer

  KAFFE TIL GRILLING: Hva med pølser,…

  Bjørn Tore Teigen er en av veldig få personer i landet som er diplompølsemaker-mester med fordypning i spekemat. Her gir han inspirasjon til deg som elsker pølser, fisk eller grønnsaker.

  Les mer

  EN GOD KOPP KAFFE FOR MEG? - Drikker…

  Kunstmaler Marius Martinussen (41) drikker sin daglige kopp kaffe fra en 38 år gammel porselenskopp. Den fikk han som 3-åring.

  Les mer

  Kaffedrikkere har sunnere tarmflora…

  En ny, amerikansk studie fra 2019 viser at kaffe trolig kan bidra til et bedre mikrobielt miljø i tarmen. Det kan påvirke helsen positivt. Men forskerne vet ennå ikke hvilke stoffer i kaffe som gir kaffedrikkere sunnere bakteriesammensetning i tarmen.

  Les mer

  KAFFE TIL GRILLING: Denne barbecue-sausen…

  Barbecue-VM- og NM-mester Bjørn Tore Teigen (53) avslører du trolig blir hekta på hans egen barbecue-saus med kaffe. Ruben med kaffe har han ikke prøvd til alt – men han er helt sikker på at den passer til alt.

  Les mer

  EN GOD KOPP KAFFE FOR MEG? – Etter…

  Sukhveta Chall (39) fra Penang, drikker tradisjonell Kopi O-kaffe som er mest kjent i Malaysia og Indonesia. Kaffe kan hun drikke døgnet rundt: Uten å få problemer med søvnen.

  Les mer

  KAFFE TIL GRILLING: Hvorfor bruke…

  NM- og VM-mester i barbecue Bjørn Tore Teigen (53) elsker kaffe nesten like mye som han elsker skikkelig god grillmat. Begge deler nyter han 365 dager i året.

  Les mer

  En god kopp kaffe for meg? - ingenting…

  Arkitekt og industridesigner Geir Olav Kuvaas (58) elsker kaffekoppen han starter dagen med. Han begynte å drikke kaffe på ungdomsskolen, og er glad for at kaffe nå har vist seg å være helsebringende.

  Les mer

  Disse 3 kaffemaskinene er mest…

  De er enkle i bruk, har stilren design og kvern til kaffebønnene. Alle lager skikkelig god espresso- eller filterkaffe. Les mer om Waterlogics 3 bestselgende kaffemaskiner.

  Les mer