Waterlogic Norge fortsetter virksomheten som normalt.
Vi samler grundig informasjon om aktivitet både nasjonalt og internasjonalt, og så langt har vi ingen indikasjoner på forstyrrelser fra underleverandører, transportselskaper eller våre egne lager og produksjonsanlegg. Les mer

 • Be om et tilbud
 • Om kaffe
  Om kaffe

  Mennesker har nytt kaffens oppkvikkende virkning i tusen år, men visste du dette om kaffe?

  DIGITAL KAFFE: Har du noen gang…

  Lederutvikler og tidligere toppsjef i Microsoft, Vigdis Austrheim, sier du bør prøve ut uformelle kaffepauser på video. For en digital kaffeprat kan gjøre deg til en bedre leder. Dessuten kan slike kaffemøter styrke din relasjon til kolleger og kunder.

  Les mer

  KAFFEPSYKOLOGI: Hvorfor har du…

  I 1991 fant tre amerikanske psykologer ut hvorfor du er så glad i favoritt-kaffekoppen din. Les videre og bli med på et dypdykk i menneskelig psykologi.

  Les mer

  De 10 vanligste kaffedrikkene

  Liker du ikke sterk espressokaffe? Da visste du kanskje ikke at de fleste populære kaffedrikker inneholder espresso. Ja, selv den luftige cappuccinoen og den kjempesøte kaffelatten.

  Les mer

  KAFFE PÅ FILM: Husker du disse…

  Hva har Pulp Fiction, Sudden Impact, Men in Black, Thor og Breakfast at Tiffany’s til felles? Jo, det er kaffe.

  Les mer

  4 tips for deg som ikke liker kaffe

  Tenker du at all kaffe smaker bittert, surt og for sterkt? Prøv disse 4 tipsene, så vil du kanskje forandre mening. Er du ekstra heldig kan det være du begynner å elske kaffe hjemme og på jobben.

  Les mer

  Piff opp kaffen med 4 ulike ingredienser

  Visste du at kaffen får en ekstra smaksdimensjon ved å tilføye små mengder salt, kakaopulver, ekstrakter og krydder?

  Les mer

  Derfor er varmbrygget kaffe (enda)…

  Men hva er egentlig årsaken? Og hvorfor oppleves ofte kaldbrygget kaffe som mye mindre syrlig enn varmbrygget kaffe?

  Les mer

  Påvirkes kaffesmaken virkelig av…

  Hold deg fast: Ja, slik er det faktisk. En nyere amerikansk studie viser at smaken på det du drikker påvirkes av hvilken farge koppen har.

  Les mer

  Er det karbohydrater og kalorier…

  Det enkle svaret er: Antall karbohydrater og kalorier i kaffe er helt avhengig av hvilken kaffetype du drikker.

  Les mer

  Myte eller fakta: Vil kaffe på…

  En helt ny amerikansk studie viser at kaffe ikke nødvendigvis ødelegger nattesøvnen. Men hvordan du påvirkes av koffein før leggetid er likevel personavhengig.

  Les mer

  Slik lager du din egen julekaffeblanding…

  Helt ren kaffe uten smakstilsetninger blir aldri feil. Men hva med å lage din egen julekaffe-blanding? Som du kan nyte selv, eller gi bort som en ekstra personlig julegave eller bursdagsgave?

  Les mer

  MYTE: Kaffe og te gjør deg dehydrert

  Hvem har ikke hørt at kaffe og te øker urinproduksjonen i kroppen: Noe som fører til væsketap og dehydrering. Men stemmer dette egentlig?

  Les mer

  KAFFE TIL GRILLING: Hva med pølser,…

  Bjørn Tore Teigen er en av veldig få personer i landet som er diplompølsemaker-mester med fordypning i spekemat. Her gir han inspirasjon til deg som elsker pølser, fisk eller grønnsaker.

  Les mer

  EN GOD KOPP KAFFE FOR MEG? - Drikker…

  Kunstmaler Marius Martinussen (41) drikker sin daglige kopp kaffe fra en 38 år gammel porselenskopp. Den fikk han som 3-åring.

  Les mer

  Kaffedrikkere har sunnere tarmflora…

  En ny, amerikansk studie fra 2019 viser at kaffe trolig kan bidra til et bedre mikrobielt miljø i tarmen. Det kan påvirke helsen positivt. Men forskerne vet ennå ikke hvilke stoffer i kaffe som gir kaffedrikkere sunnere bakteriesammensetning i tarmen.

  Les mer

  KAFFE TIL GRILLING: Denne barbecue-sausen…

  Barbecue-VM- og NM-mester Bjørn Tore Teigen (53) avslører du trolig blir hekta på hans egen barbecue-saus med kaffe. Ruben med kaffe har han ikke prøvd til alt – men han er helt sikker på at den passer til alt.

  Les mer

  EN GOD KOPP KAFFE FOR MEG? – Etter…

  Sukhveta Chall (39) fra Penang, drikker tradisjonell Kopi O-kaffe som er mest kjent i Malaysia og Indonesia. Kaffe kan hun drikke døgnet rundt: Uten å få problemer med søvnen.

  Les mer

  KAFFE TIL GRILLING: Hvorfor bruke…

  NM- og VM-mester i barbecue Bjørn Tore Teigen (53) elsker kaffe nesten like mye som han elsker skikkelig god grillmat. Begge deler nyter han 365 dager i året.

  Les mer

  En god kopp kaffe for meg? - ingenting…

  Arkitekt og industridesigner Geir Olav Kuvaas (58) elsker kaffekoppen han starter dagen med. Han begynte å drikke kaffe på ungdomsskolen, og er glad for at kaffe nå har vist seg å være helsebringende.

  Les mer

  Disse 3 kaffemaskinene er mest…

  De er enkle i bruk, har stilren design og kvern til kaffebønnene. Alle lager skikkelig god espresso- eller filterkaffe. Les mer om Waterlogics 3 bestselgende kaffemaskiner.

  Les mer