• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Om vann
  Om vann

  Vann er den beste tørstedrikk for både voksne og barn, men visste du dette om vann?

  Appelsinjuice-kaffe til frokosten?

  Denne tvisten på morgenkvisten kan være noe for deg som både liker appelsinjuice og kaffe til frokosten. Les videre om du er klar for et nytt smakseksperiment.

  Les mer

  Drikker du for lite vann på vinteren?…

  Det er lett å glemme å drikke nok vann på vinteren. Og symptomet på dehydrering når det er kaldt ute, er ikke alltid tørste.

  Les mer

  Husker du å drikke nok vann i sommervarmen?

  Det er enkelt å huske å drikke nok vann når tørsten melder seg. Men når været blir varmere og du svetter mer, mister kroppen væske raskere enn normalt.

  Les mer

  Du trenger mer vann når du blir…

  … Og spesielt under fysiske anstrengelser. Årsaken har med kroppens svekkede evne til stabil regulering av varme å gjøre, viser en kanadisk studie fra høsten 2020.

  Les mer

  Når godt vann gir bedre helse

  Akuttsykehuset Bispebjerg i København i Danmark, ble åpnet i 1913. Bispebjerg Hospital har nå et mål om bli landets beste akuttsykehus. Sykehuset valgte 100 vanndispensere fra Waterlogic som et helsefremmende tiltak for pasienter, ansatte og pårørende.

  Les mer

  Visste du at væsketap påvirker…

  Kroppens maskineri er avhengig av nok vann. Et jevnt og sunt blodtrykk er også avhengig av at du får i deg nok vann.

  Les mer

  Trafikkfarlig å være dehydrert…

  Alkohol og bilkjøring hører ikke sammen. Men visste du at du også blir en farligere sjåfør med altfor lite vann i kroppen? Det viser en studie fra 2019.

  Les mer

  Menn trenger mer vann enn kvinner

  I tillegg består mannekroppen av mer vann enn kvinnekroppen. Men kvinner er mer utsatt for heteslag, og væskebalansen påvirkes i tillegg av hormonelle svingninger.

  Les mer

  Legens 7 gode grunner til å drikke…

  Vann er den mest naturlige tørstedrikken. Den er også helt livsnødvendig. Her er akuttmedisiner Raijnish Jaiswals 7 gode grunner til å drikke mer vann.

  Les mer

  Vi hjelper deg å servere vann med…

  Karafler og glass fra Waterlogic gjør det mulig å servere vanndispenservann på jobben som er enda mer fristende.

  Les mer

  Hva vil kundene ha? Jo, mer kullsyrevann…

  Kaffemaskinkundene vil ha hele bønner og vanndispenserkundene vil ha kullsyrevann. I tillegg har nordmenn fått øynene opp for kontinental espressokaffe.

  Les mer

  Gammel teknologi gir moderne smittevern

  Pedalteknologien er ikke akkurat ny: Biler og sykler har hatt pedaler i over 100 år. Markedssjef Henning Nilsen hos Waterlogic Nordic tror ikke mange hadde tenkt på at denne teknologien skulle gi bedre smittevern på jobb i 2021.

  Les mer

  Slukk tørsten med sitronvann

  Du har sikkert allerede lest en mengde artikler om hvor godt det å drikke vann er for helsen din, men blander du vann med sitronsaft kan du faktisk gjøre det enda bedre.

  Les mer