Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Waterlogic
  Better thinking. Better water.

  Historien om Waterlogic er en historie om dynamisk vekst gjennom innovasjon, organisk ekspansjon og kjøp.

  Best i klassen

  Man blir ikke en verdensledende vannkjølerbedrift ved en tilfeldighet. Visjon, global rekkevidde, konstant fokus på vitenskap og fremragende lederskap spiller alle en rolle. Men for å virkelig skille seg ut, må alt være støttet opp av en total begeistring for det som gjør en bra – rent forfriskende drikkevann.

  Waterlogic ble grunnlagt i 1992 (og hadde sitt første utsalg tidlig 1993). Helt siden den gang har vi vokst og blitt til en av verdens ledende produsenter og leverandører av vannautomater.

  Det er lett å si at vi fører veien for dispensere for renset vann. Sannheten er at vi har kommet dit gjennom hardt arbeid, banebrytende innovasjon og total tilegnelse. Her er årsaken til at Waterlogic skiller seg ut:

  Merkevare

  • Waterlogic har vannkjølere og varemerker som er gjenkjent og betrodd over hele verden.
  • Waterlogic har et sterkt rykte som markedsleder, noe som gjør at vi hver dag legger konkurrentene stadig lenger bak oss.

  Produkter

  • Egenproduksjon av toppmoderne automater. Ingen kompromisser på kvaliteten.
  • Innovative produkter.
  • Avansert teknologi.
  • Strenge hygieniske parametere og industrisertifiseringer.
  • Fokus på pålitelighet og ytelse.

  Distribusjon

  • Utstrakt forhandlernettverk og sterk fokus på utmerket service. Det er derfor kundene våre snakker om oss og velger å forbli kunder.

  Ledelse og medarbeidere

  • Erfaren internasjonal ledelse og dedikerte medarbeidere.

  Overalt i verden hvor du vil ha rent vann

  Global tilstedeværelse og som den fremste eksperten. Waterlogic opprettholder sin ledende posisjon og gir stadig flere kunder rent forfriskende vann ved hjelp av våre produkter og tjenester over hele verden.

  Vi fortsetter å ekspandere vårt produktutvalg, og inkorporere våre revolusjonerende Firewall™ UV teknologi i flere applikasjoner. Med innovative innretninger som leverer rent vann ønsker vi å slå gjennom på nye markeder og i tillegg øke markedsandelen på områder hvor merkevaren Waterlogic allerede er kjent for kvalitet og verdi.

  Sterkere og sterkere

  Det betyr å forsterke vår posisjon som både en ledende produsent og global forhandler av Waterlogic vannautomater. Det betyr at enda flere arbeidsplasser, skoler, sykehus, hoteller og restauranter over hele verden skal få oppdage de fordeler man har ved å være en kunde av Waterlogic.

  Vi ønsker at merkevaren Waterlogic skal vokse både organisk og gjennom utvalgte ervervelser. Når alt kommer til alt, har vi en misjon:

  To be the best global provider of excellent drinking water solutions to all businesses.

  WL4

  Med kjærlighet til arbeidet

  Ingenting som er verdt noe kommer lett. Vi er i stadig forbedring og utvikling. På det nåværende tidspunkt, med kontorer og servicesenter over hele Nord-Amerika, Australia og Europa, og et nettverk av forhandlere, når vi ut til over 50 land på 5 kontinenter.

  Og vi ekspanderer hele tiden.

  Top