Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  FAQ - Ofte stilte spørsmål

  • Q: Hva gjør Waterlogic?

   Waterlogic ble stiftet i 1992. Helt siden den gang har vi vokst og blitt en av verdens ledende produsenter og leverandører av vannautomater, og har utviklet og levert dispensere for arbeidsplasser, sykehus, skoler, hoteller, restauranter og privat sektor. Waterlogic Norge ble opprettet i Stavanger i 2002. Hovedkontoret befinner seg nå i Oslo med avdelinger i Bergen, Trondheim, Haugesund og i Danmark.
  • Q: Hvor ligger Waterlogic

   Med kontorer og servicesenter over hele Nord-Amerika og Europa, og et nettverk av forhandlerpartnere, når vi ut til over 50 land på 5 kontinenter, og vi ekspanderer hele tiden. Vi har vår egen produksjons fasilitet i Kina. I Norge har vi kontor i følgende byer: Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen og Haugesund, samt et nettverk forhandlere over hele landet.
  • Q: Hva er det som gjør deres produkter til noe helt eget?

   Markedsledende teknologi, funksjonalitet, brukervennlighet, design og det riktige serviceprogrammet.
  • Q: Hvilke teknologier bruker Waterlogic i sine POU-vannautomater?

   Du finner detaljene på våre sider Teknologi, men kort fortalt: Multi-filtrering med kullfilter eller omvendt osmose, UV-rensing/Firewall og BioCote® antimikrobiologisk beskyttelse. Hver for seg er dette særdeles gode renseteknikker, i en kombinasjon er de uslåelige.
  • Q: Hva er styrkene til Waterlogic International?

   Waterlogic var en av de første som introduserte POU-systemer i Europa, og siden den gang har vi vært ledende innenfor kvalitet, design og service. Vår styrke ligger i dedikerte medarbeidere med sterk fokus og driv. Vi deler våre erfaringer på tvers av landegrenser, noe som medfører at selskapet aldri slutter å utvikle seg. Vi har kun en sjef, det er kunden!
  Top