• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Alt vi foretar oss handler om innovasjon
  Alt vi foretar oss handler om innovasjon

  Som den eneste vertikalt integrerte aktøren i bransjen har vi vært pionerer og fortsetter å være banebrytende innen anvendelsen av avansert teknologi i utformingen av våre vanndispensere. Dette er en stor del av hvem vi er og hvordan vi leverer det beste kvalitetsvannet på den mest bærekraftige måten. Alle våre fabrikker er UL, NSF og ISO 14000 sertifisert.

  Ta en titt på våre produksjonsanlegg

  Manufacturing Facility

  Etablert

  2004

  Ansatte

  300

  Kapasitet

  150 tusen maskiner pr. år

  Rekkevidde

  60 Land

  Manufacturing Facility

  Etablert

  2019

  Ansatte

  200

  Kapasitet

  50 tusen maskiner pr. år

  Rekkevidde

  Nord- og Sør-Amerika

  Manufacturing Facility

  Etablert

  2006

  Ansatte

  100

  Kapasitet

  20 tusen maskiner pr. år

  Rekkevidde

  Global

  Manufacturing Facility NEW DRAFT 3

  322
  varemerker​

  Manufacturing Facility NEW DRAFT 3

  93
  patenter​​

  Manufacturing Facility NEW DRAFT 3

  28
  designrettigheter

  Inne i Waterlogic sitt produksjonsanlegg i Kina

  Vi driver tre helautomatiske produksjonslinjer, svært avansert datastyrt kjøling og et sofistikert testkammer for å sikre at hver eneste av de 400 dispenserne vi produserer daglig gir den samme enestående vannkvaliteten, hygienen og funksjonaliteten du forventer fra Waterlogic.

  Skaper arbeidsplasser i Amerika

  Vi er stolte av at produktene våre nå både produseres og leveres i USA. Vårt nyeste produksjonsanlegg i Dallas betjener våre kunder og forhandlere i både USA og Canada. Anlegget, som leverer den samme upåklagelige produktkvaliteten med sterkt fokus på forskning og utvikling tilpasset lokale behov, teknisk service og vedlikehold, understreker Waterlogics sterke engasjement for landet og regionen.

  Skaper arbeidsplasser i Amerika

  Billi er nå en del av Waterlogic

  I 2018 ble Billi - og merkets førsteklasses integrerte vanndispensere - en del av Waterlogic. Med anskaffelsen av Billi kom et produksjonsanlegg i Melbourne, Australia med en årlig kapasitet på nesten 16 000 vanndispensere og et eget forsknings- og utviklingsteam med fokus på bærekraftig innovasjon.

  Billi er nå en del av Waterlogic

  Vår dedikasjon har blitt bygget opp over flere tiår

  Hvis du er på utkikk etter en drikkevannsløsninger til din arbeidsplass eller restaurant, utfordrer vi deg til å finne andre leverandører som kan tilby følgende:

  Firewall®

  Firewall® UV-rensing

  Vår patenterte UVC-teknologi Firewall® renser drikkevann opp til 99,9999% bakteriefritt og er i tillegg effektiv mot COVID-19.

  Diamond

  100% intern forskning og utvikling

  Egne forsknings- og utviklingsavdelinger samt produksjonsanlegg som leverer høyeste kvalitet i produkter og ytelse med de strengeste hygieneprotokollene og de mest teknologisk avanserte produktene.

  Checklist

  Uavhengig kontroll

  Uavhengig testet og sertifiserte produkter, slik at du har en garanti for høy standard innen både sikkerhet og funksjonalitet.

  Ønsker du mer informasjon?

  Prisvinnende produksjon

  Vårt engasjement for kvalitet og innovasjon er grunnen til at vi har vunnet den prestisjetunge prisen: "Foreign Direct Investment Award" mange ganger, og hvorfor vi fortsetter å gi kun de beste produktene til våre kunder over hele verden. Dette har hjulpet oss med å bli den mest sertifiserte vanndispenserleverandøren globalt med over åtte internasjonalt anerkjente sertifiseringer for våre produkter. Våre ledelsesprosesser har også oppnådd ISO 9001-sertifisering som beviser at Waterlogic leverer Quality Management Systems (QMS), noe som garanterer kundetilfredshet, produksjonskonsistens og en lav risiko.

  Prisvinnende produksjon

  Som undertegnere av: "Modern Slavery Act", er vi forpliktet til en etisk forsyningskjede.

  Waterlogic er forpliktet til å sikre at hverken slaveri eller menneskehandel skjer i Waterlogic Group eller i vår forsyningskjede over hele verden. Les mer om hvilke tiltak vi tar som selskap for å levere et produkt vi kan være stolte av.

  Top