I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

Purezza
Et bra valg for din bedrifts økonomi og miljøet

Med Purezza investerer du i et system som gir deg en høyere lønnsomhet ved hjelp av drikkevannet du allerede har, samtidig som du gjør miljøet en tjeneste og gir dine kunder en total opplevelse.

Flaskevannkvalitet til en brøkdel av kostnaden

Det å kunne tilby et eksklusivt og godt drikkevann til menyen er viktig. Purezza vannsystem er et komplett filtrering- og dispenser system som lar deg servere krystallklart premium drikkevann til dine gjester. Purezza gir din virksomhet et nytt menyelement og inntektskilde. Systemet eliminerer bestilling, transport, lagring og kjøling av ordinært vann på flaske, slik at du kan redusere avfall, samt miljøpåvirkning.

Med Purezza investerer du i et system som gir deg en høyere lønnsomhet ved hjelp av drikkevannet du allerede har, du betaler kun en fast måneds pris, uansett hvor mye vann du selger.

Vår Purezza-pakke inkluderer:

 • Purezza vannkjøler
 • Ekslusivt Purezza tappetårn
 • Ekslusive Purezza design flasker
 • Oppvaskbakker
 • Full driftsgaranti
 • Unikt norskpatentert rensesystem

Purezza

Restauranter & konferansesentre

Større fortjeneste

Alle innen restaurant, cafe, konferansesenter og hotell kan øke sin fortjeneste ved å tappe og selge rent drikkevann ved å benytte seg av våre pakkeløsninger. Vi leverer systemet, merkenavnet Purezza med de gjenbrukbare flaskene og den opplæring dine ansatte har behov for.

Server Purezza kullsyre og Purezza naturell og ta betalt pr. flaske eller som en del av en totalservice til dine kunder.

Du trenger ikke lengre tenke på:

 • Oppbevaring av flasker
 • Unødvendig bruk av kjølerom til kjøling av vannflasker
 • Lageroversikt på vannflasker, samt bestilling
 • Håndtering av tomflasker
 • Tunge løft og håndtering av fulle flasker

Purezza Premium er tilpasset alle behov

Våre Purezza-pakker leveres tilpasset den enkelte restaurant med tanke på kapasitet og behov. Har du et behov for en løsning - har vi en løsning tilpasset deg! Vårt Purezzakonsept finnes i fire ulike størrelser, tilpasset deres behov på kapasitet av friskt, rent Purezza vann. Dine kunder vil garantert verdsette den friske smaken av Purezza, samtidig som du verdsetter alle fordelene løsningen gir til deg og din bedrift!

Økonomisk

Purezza - Økonomisk

Kvalitet

Purezza - Kvalitet

Miljøvennlig

Purezza - Miljøvennlig

Kvantitet

Purezza - Kvantitet

Hever opplevelsen

Et godt vann skal serveres med stil. Purezza flaskene tilfører et enda større preg av en premium opplevelse til dine gjester. Server dine kunder Purezza. Krystallklart rent vann i variantene naturell eller kullsyreholdig (Still/sparkling). Når Purezza blir servert dine gjester i våre designer flasker, er det et perfekt akkompagnement til for eksempel rød eller hvit vin.

Purezza Tap

Enkelt å komme igang!

Med vår løsning er du raskt i gang og behøver ikke bekymre deg for skjulte kostnader. Du har alltid tilgang til førsteklasses service.

Vi har egne serviceavdelinger med høyt kompetente teknikere og rørleggere, stort delelager og rask responstid og benytter oss utelukkende av kvalitetsprodukter, produsert av Waterlogic eller anerkjente produsenter. Hos oss får du fri konsultasjon, fri support og alltid personlig oppfølging.

Vi leverer et komplett produkt med kjøler, tappetårn, kullsyre, unike Purezza flasker og tilhørende oppvaskbakk. Du kan begynne å servere foredlet drikkevann allerede fra første dag!

Top