• 81551960

   Få et tilbud

   Thank you for requesting a quote
   81551960

 • Purezza
  Et bra valg for din bedrifts økonomi og miljøet

  Med Purezza investerer du i et system som gir deg en høyere lønnsomhet ved hjelp av drikkevannet du allerede har, samtidig som du gjør miljøet en tjeneste og gir dine kunder en total opplevelse.

  Flaskevannkvalitet til en brøkdel av kostnaden

  Det å kunne tilby et eksklusivt og godt drikkevann til menyen er viktig. Purezza vannsystem er et komplett filtrering- og dispenser system som lar deg servere krystallklart premium drikkevann til dine gjester. Purezza gir din virksomhet et nytt menyelement og inntektskilde. Systemet eliminerer bestilling, transport, lagring og kjøling av ordinært vann på flaske, slik at du kan redusere avfall, samt miljøpåvirkning.

  Med Purezza investerer du i et system som gir deg en høyere lønnsomhet ved hjelp av drikkevannet du allerede har, du betaler kun en fast måneds pris, uansett hvor mye vann du selger.

  Vår Purezza-pakke inkluderer:

  • Purezza vannkjøler
  • Ekslusivt Purezza tappetårn
  • Ekslusive Purezza design flasker
  • Oppvaskbakker
  • Full driftsgaranti
  • Unikt norskpatentert rensesystem

  Purezza

  Restauranter & konferansesentre

  Større fortjeneste

  Alle innen restaurant, cafe, konferansesenter og hotell kan øke sin fortjeneste ved å tappe og selge rent drikkevann ved å benytte seg av våre pakkeløsninger. Vi leverer systemet, merkenavnet Purezza med de gjenbrukbare flaskene og den opplæring dine ansatte har behov for.

  Server Purezza kullsyre og Purezza naturell og ta betalt pr. flaske eller som en del av en totalservice til dine kunder.

  Du trenger ikke lengre tenke på:

  • Oppbevaring av flasker
  • Unødvendig bruk av kjølerom til kjøling av vannflasker
  • Lageroversikt på vannflasker, samt bestilling
  • Håndtering av tomflasker
  • Tunge løft og håndtering av fulle flasker

  Purezza Premium er tilpasset alle behov

  Våre Purezza-pakker leveres tilpasset den enkelte restaurant med tanke på kapasitet og behov. Har du et behov for en løsning - har vi en løsning tilpasset deg! Vårt Purezzakonsept finnes i fire ulike størrelser, tilpasset deres behov på kapasitet av friskt, rent Purezza vann. Dine kunder vil garantert verdsette den friske smaken av Purezza, samtidig som du verdsetter alle fordelene løsningen gir til deg og din bedrift!

  Økonomisk

  Purezza - Økonomisk

  Kvalitet

  Purezza - Kvalitet

  Miljøvennlig

  Purezza - Miljøvennlig

  Kvantitet

  Purezza - Kvantitet

  Hever opplevelsen

  Et godt vann skal serveres med stil. Purezza flaskene tilfører et enda større preg av en premium opplevelse til dine gjester. Server dine kunder Purezza. Krystallklart rent vann i variantene naturell eller kullsyreholdig (Still/sparkling). Når Purezza blir servert dine gjester i våre designer flasker, er det et perfekt akkompagnement til for eksempel rød eller hvit vin.

  Purezza Tap

  Enkelt å komme igang!

  Med vår løsning er du raskt i gang og behøver ikke bekymre deg for skjulte kostnader. Du har alltid tilgang til førsteklasses service.

  Vi har egne serviceavdelinger med høyt kompetente teknikere og rørleggere, stort delelager og rask responstid og benytter oss utelukkende av kvalitetsprodukter, produsert av Waterlogic eller anerkjente produsenter. Hos oss får du fri konsultasjon, fri support og alltid personlig oppfølging.

  Vi leverer et komplett produkt med kjøler, tappetårn, kullsyre, unike Purezza flasker og tilhørende oppvaskbakk. Du kan begynne å servere foredlet drikkevann allerede fra første dag!

  Top