Waterlogic Norge fortsetter virksomheten som normalt.
Vi samler grundig informasjon om aktivitet både nasjonalt og internasjonalt, og så langt har vi ingen indikasjoner på forstyrrelser fra underleverandører, transportselskaper eller våre egne lager og produksjonsanlegg. Les mer

I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

COVID-19 - Ressursmateriell
COVID-19 - Ressursmateriell

Last ned vår omfattende omstart-guide over hvordan du enkelt kan begynne å benytte din vanndispenser som en del av hverdagen på arbeidsplassen igjen. Flere utskrivbare guider er tilgjengelige, for å hjelpe deg på best mulig måte med vanndispenseren når du er tilbake i jobb

Vanndispensere på arbeidsplassen

Dette informasjonsskrivet gir praktisk innsikt om tiltak for å hjelpe myndigheter og organisasjoner med å iverksette de nødvendige tiltak for å minimere risikoen for smittespredning via vanndispensere på arbeidsplassen - og holde ansatte trygt hydrerte samtidig.

Vanndispensere på arbeidsplassen

Dispenser-omstart og bruksanvisning

Det er viktig å beskytte kolleger og besøkende mot smittespredning på arbeidsplassen. Vi har utarbeidet følgende instruksjonsguide for å fremme regelmessige rengjøringsrutiner der hovedfokus er god håndhygiene og sosial distanse, for å redusere risikoen for COVID-19-smitte.

Denne guiden tar for seg viktige spørsmål om hvordan du starter dispenseren på nytt etter en periode uten bruk, og hvordan du får den til å fungere driftssikkert og hygienisk.

Dispenser-omstart og bruksanvisning

Informasjonspakke om sosial distansering og hygiene

Hjelp til med å fremme det viktige budskapet om sosial distansering og god hygiene: Last gratis ned informasjonskort og klistremerker. Dette materiellet er enkelt å bruke og er en nyttig påminnelse for besøkende og ansatte på arbeidsplassen din.

Informasjonspakke om sosial distansering og hygiene

Øvrige produkter

Waterlogic tilbyr også en rekke tilleggsprodukter for å bidra til et hygienisk arbeidsmiljø, og fremme sosiale distansetiltak rundt vanndispenserene.

Aqua Dosa

WL Sanitizer, er en kraftig desinfeksjonsspray og engangs-våtservietter for dispenseren, som gir 24-timers beskyttelse.

Reusable Bottles and Cups

Et omfattende utvalg av gjenbrukbare drikkeflasker og glass som kan vaskes i oppvaskmaskin, samt en rekke kopper til engangsbruk.

Floor sticker and dispenser

Et visuelt og holdbart gulvklistremerke med "Hold avstand" Plasseres under dispenseren for å minne om viktigheten av sosial distanse.

Bestill i dag

Se vår personvernerklæring

Top