I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

COVID-19 - Ressursmateriell
COVID-19 - Ressursmateriell

Last ned vår omfattende omstart-guide over hvordan du enkelt kan begynne å benytte din vanndispenser som en del av hverdagen på arbeidsplassen igjen. Flere utskrivbare guider er tilgjengelige, for å hjelpe deg på best mulig måte med vanndispenseren når du er tilbake i jobb

Vanndispensere på arbeidsplassen

Dette informasjonsskrivet gir praktisk innsikt om tiltak for å hjelpe myndigheter og organisasjoner med å iverksette de nødvendige tiltak for å minimere risikoen for smittespredning via vanndispensere på arbeidsplassen - og holde ansatte trygt hydrerte samtidig.

Vanndispensere på arbeidsplassen

Dispenser-omstart og bruksanvisning

Det er viktig å beskytte kolleger og besøkende mot smittespredning på arbeidsplassen. Vi har utarbeidet følgende instruksjonsguide for å fremme regelmessige rengjøringsrutiner der hovedfokus er god håndhygiene og sosial distanse, for å redusere risikoen for COVID-19-smitte.

Denne guiden tar for seg viktige spørsmål om hvordan du starter dispenseren på nytt etter en periode uten bruk, og hvordan du får den til å fungere driftssikkert og hygienisk.

Dispenser-omstart og bruksanvisning

Informasjonspakke om sosial distansering og hygiene

Hjelp til med å fremme det viktige budskapet om sosial distansering og god hygiene: Last gratis ned informasjonskort og klistremerker. Dette materiellet er enkelt å bruke og er en nyttig påminnelse for besøkende og ansatte på arbeidsplassen din.

Informasjonspakke om sosial distansering og hygiene

Øvrige produkter

Waterlogic tilbyr også en rekke tilleggsprodukter for å bidra til et hygienisk arbeidsmiljø, og fremme sosiale distansetiltak rundt vanndispenserene.

Aqua Dosa

WL Sanitizer, er en kraftig desinfeksjonsspray og engangs-våtservietter for dispenseren, som gir 24-timers beskyttelse.

Reusable Bottles and Cups

Et omfattende utvalg av gjenbrukbare drikkeflasker og glass som kan vaskes i oppvaskmaskin, samt en rekke kopper til engangsbruk.

Floor sticker and dispenser

Et visuelt og holdbart gulvklistremerke med "Hold avstand" Plasseres under dispenseren for å minne om viktigheten av sosial distanse.

Bestill i dag

Se vår personvernerklæring

Top