• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Vanndispenser
  Vanndispenser til din bedrift

  Fra en av Norges ledende vann- og kaffeleverandører: vi har et stort utvalg av vannkjølere, vannautomater og tappetårn, som er skreddersydd til ditt behov uansett hvilket budsjett du har.

  Utvalg av vanndispensere

  vanndispensere som har en effektiv rensing mot COVID-19

  Interessert i berøringsfrie vanndispensere som har en effektiv rensing mot COVID-19?

  Renhet og sikkerhet i form av en pedal

  Vårt utvalg av Firewall®-vanndispensere kommer med valgfri berøringsfri betjening som tilvalg, en klok måte å redusere smittespredning på arbeidsplassen. Berøringsfrie fotpedaler I kombinasjon med vår patenterte Firewall® UVC renseteknikk, gjør at dine ansatte, kunder og forretningspartnere vil kunne nyte en ubegrenset tilgang på rent, friskt og sikkert vann.

  Hva er fordelene med en vanndispenser på kontoret?

  Hydrerte, sunnere ansatte

  Hydrerte, sunnere ansatte: ved å tilby en lett tilgjengeligløsning for hydrering, er det mye mer sannsynlig at folk på arbeidsplassen husker å drikke nok vann gjennom en arbeidsdag, får mer energi og økt motivasjon på jobben.

  Hyggelig ekstragode

  Hyggelig ekstragode for forretningspartnere, kunder og andre besøkende til kontoret: personer som kommer til bedriften din, vil få enkel og gratis tilgang til en sunt, rent og forfriskende drikkevann med eller uten bobler (kullsyre).

  Vanndispensere

  Elegant løsning for drikkevann: vanndispensere gir et mer profesjonelt inntrykk enn vannflasker spredt rundt i kontorlokalet. Du får alltid tilgang til helt ferskt og iskaldt rent drikkevann, kun ved et tastetrykk. Fritt for usmak eller varierende temperaturer.

  miljøvennlig vanndispenser

  Mindre bruk av plastflasker, mindre avfall og logistikk: en bærekraftig, miljøvennlig vanndispenser fra Waterlogic gjør engangs plastflasker overflødige. Waterlogics vanndispensere gjør at 16,6 milliarder færre engangs-plastflasker kommer i omløp – hvert eneste år globalt.

  Waterlogic vanndispenser

  Ubegrenset med kaldt og friskt vann til både ansatte og besøkende

  Vårt systemet er enkelt: Vi kobler vanndispenseren til vannforsyningen du allerede har i dine lokaler. Slik slipper du etterfylling og får en dispenser som aldri går tom for rent og kaldt vann. Dette sikrer deg forutsigbare kostnader, samtidig som du gjør miljøet en tjeneste (sammenlignet med vann på flaske og andre løsninger i markedet).

  Vår renseteknologi er markedsledende og garanterer deg rent drikkevann.

  En Waterlogic vanndispenser har et fler-stegs filtreringssystem, som består av en kombinasjon av teknologiene som nevnes her:

  1. Filtrering (kullfiltrering/mikronfiltrering)
  2. Firewall® vår egen patenterte UV teknologi
  3. BioCote® er en antimikrobiologisk løsning som dekker våre maskiner

  Vi har vanndispensere tilpasset alle behov og krav tilpasset ethvert budsjett.

  Waterlogic sine vanndispensere gjør forfriskende drikkevann både enkelt og skreddersydd deres arbeidsplass.

  • Bordmodell vanndispenser, gulvmodell vanndispenser eller innbygget med tappetårn
  • Høykapasitet på de steder hvor behovet etter kaldt vann er stort
  • Vanndispensere med kun kaldt vann, med kaldt og kullsyreholdig vann og med kaldt, kullsyreholdig vann og varmt vann
  • Fire typer filtrerings- og renseteknologi
  • Velg mellom å kjøpe eller leie

  vanndispenser

  vanndispenser til kontoret

  Er det smart å leie en vanndispenser til kontoret

  Ved å tilby en praktisk og brukervennlig vanndispenserløsning på jobben, sikrer du at menneskene på kontoret ditt får nok sunn drikke gjennom hele arbeidsdagen. En drikkevannsløsning fra vanndispenser hjelper deg som arbeidsgiver å skape et sunnere arbeidsmiljø og en bedre atmosfære på jobb generelt.

  Når du velger en POU-vanndispenser (vanndispenser koblet på vannforsyningen) til kontoret, er leie ofte et bedre valg enn å kjøpe. Rett og slett fordi det er et fullserviceprodukt. Vanndispenseren kommer da med en leie- og serviceavtale som inkluderer selve vanndispenseren med alle tjenester: Slik som installasjon, service, vedlikehold og kundeservice (om du lurer på noe med maskinen).

  Ved å leie en vanndispenser til firmaet, får du full kontroll og oversikt over kostnader og logistikken rundt vannautomaten, slik at du kan konsentrere deg om det som er viktig for deg: Virksomheten din.

  Videre garanterer det profesjonelle vedlikeholdet fra våre dyktige teknikere, at drikkevannets holder en høy kvalitet og at vanndispenseren fungerer som den skal hele døgnet.

  Vi vet at hver eneste arbeidsplass er forskjellig. Derfor tilbyr Waterlogic deg et bredt utvalg av vanndispensere til leie, avhengig av dine individuelle behov, ønsker og budsjetter.

  Hvorfor bedrifter velger Waterlogic vanndispensere

  Brukervennlig service

  Vi har utformet et serviceprogram der kunden står i sentrum. Alle våre vanndispenserne leveres, installeres og utføres service på av et kvalifisert serviceteam. Velg Waterlogic som leverandør av vann til din bedrift, så slipper du å tenke på vannkvalitet og etterforsyning. Ta kontakt for mer informasjon om vårt serviceprogram.

  Firewall teknologi

  Arbeidet vårt for å levere rent vann har gjort oss til en ekspert på filtrerings- og renseteknologi. Vi har ikke bare kunnskap om teknologien – vi bruker den også i praksis. Alle vanndispenserne våre har filtreringsteknologi, men det som gjør oss unike er vår Firewall-serie – en UV-teknologi, som renser vannet, når du tapper.

  Miljøvennlig

  Vi jobber for å utvikle avanserte og miljøvennlige vanndispensere. En vanndispenser som er tilkoblet vannforsyningen, og som ikke trenger å etterfylles med vanndunker, gir en stor reduksjon av plastavfall og karbonutslipp, og er mye bedre for miljøet.

  Top