Waterlogic Norge fortsetter virksomheten som normalt.
Vi samler grundig informasjon om aktivitet både nasjonalt og internasjonalt, og så langt har vi ingen indikasjoner på forstyrrelser fra underleverandører, transportselskaper eller våre egne lager og produksjonsanlegg. Les mer

 • Be om et tilbud
 • Billi Integrated Water Dispensers
  Høykvalitets og øyeblikkelig filtrert varmt og kaldt vann

  Vårt utvalg av integrerte vanndispensere med filtrert vann, har både elegant styling, er energieffektive, har plassbesparende design og velsmakende rent vann.

  Vårt utvalg av Billi vannløsninger

  Øk produktiviteten og nyt en øyeblikkelig tilførsel av kokende og filtrert vann. Våre integrerte dispensere tilfredsstiller alle krav med valgmuligheter for både kokende, temperert og avkjølt vann.

  Billi Sahara

  Image of product Billi Sahara

  Spesifikasjoner

  • Premium filterering
  • Eco-Intelligence-teknologi
  • Valgmuligheter: Kokende og temperert vann
  Billi

  Miljøfokus

  Billiinnbyggings-dispensere (integrerte) er kjente for sitt øko-fokus, og sikrer at maskinene gir mer enn kun vann- og energibesparelser.

  Billi-systemer tilbyr disse unike strømforbruks-fordelene:

  • Termodynamisk varmeutvekslings-teknologi tar opp og gjenbruker varmeenergi.
  • Høytytende polyetylen-isolasjon holder på vanntemperaturen og sparer energi.
  • Standby-modus sørger for strømsparing under angitte tidsperioder.

  GreenTag-sertifisert

  Global GreenTag er et verdens mest pålitelige og anerkjente miljømerker, som uavhengig sikrer at hvert produkt er bærekraftig og sertifisert, ved hjelp av ledende sertifiseringsprogrammer som bruker de beste vitenskapelige metoder.

  Du trenger ikke å gjøre livsstils-kompromisser for å redusere ditt karbonavtrykk: Billi lar deg nyte friskt, filtrert vann uten at vannforbruket gir en kostbar miljøpåvirkning. Vanndispenser-systemet fra Billi sørger for optimal vannsparing.

  Alt-i-ett-løsning

  Billi

  Øyeblikkelig filtrert, kokende, kaldt og kullsyreholdig vann -alt fra en innbyggetdispenser med en høyteknologisk tappekran i et tidløst design.

  Vårt kommersielle utvalg av Billi – integrerte, filtrerte vannsystemer passer for et bredt spekter av profesjonelle bransjer og fagmiljøer.

  Enten du er ute etter å installere en vannmaskinpå kontoret, i et utstillingslokale eller et offentlig område – så har vi den beste og rette løsningen for deg.

  Vi høster - og gjenbruker energien

  Innbyggings-dispensere fra Billigjenbruker varme-energien som genereres under kjøleprosessen til å forvarme kokende vann. Slik kan våre systemer gi din virksomhet betydelige energibesparelser.

  Hvordan fungerer det?

  • Vårt unike system bruker en Heat-Exchange Technology som samler opp varmeenergien som genereres under kjøling, for å forvarme vannet som går inn i varmtvanns-tanken.
  • Denne smarte teknologien gir betydelig CO2-energibesparelse, sammenlignet med konvensjonelle koke- og kjøleanlegg.
  • Våre vannkjølte systemer med Heat-Exchange Technology krever ikke laging av hull i skapdører til ventilasjonsluke eller kjølevifter. I tillegg skaper Vanndispenseren mindre støy enn luftkjølte enheter.

  Billi

  Interessert i Billi-integrerte vanndispensere?

  Er du på utkikk etter et tilbud, produktbrosjyre, filer for nedlastningeller mer informasjon: Vennligst ta kontakt via vårt kontaktskjema.

  Billi

  Elegant styling og plassbesparende design

  Nyt en moderne, stilig vanndispenser-løsning kombinert med plassbesparende design og energibesparende teknologi. Innbyggings-dispensere fra Billier blant de minstebenk- og skapplasserte vannautomatene på markedet. Det gjør dem enkle å installere på alle arbeidsplasser, selv når det er lite plass

  * Typisk installasjonsoppsett - bildet er kun ment som illustrasjon

  Hva sier kunder om Billi?

  "Vi lette etter en stilig kranløsning som passet med vårt eget moderne design. Så vi valgte Billi!"
  Marc Congdon - Engineering Manager, Costa
  "Det er ikke køer på kjøkkenet mer, og kvaliteten på det filtrerte vannet er fantastisk"
  Paul Fraine - Facilities Manager, Kobalt
  "Vi mener Billi-dispensere har den aller beste kvaliteten og er pålitelige i bruk – og har en utmerket service-tjeneste"
  Anabas - Facilities, Ogilvy & Mather

  Kontakt oss for et tilbud

  Kontakt en ekspert på vannkjølere og kaffemaskiner for mer informasjon. Du får svar innen kort tid.

  Se vår personvernerklæring

  Vi er på jobb for å sikre Norges mest fornøyde vann- og kaffekunder

  Ekspertise

  Ekspertise
  Et tilbud fra oss skreddersys og inneholder alle detaljer rundt markedsledende vannautomater og kaffemaskiner, eller begge deler, tilpasset deres behov.

  Problemfri installasjon

  Problemfri installasjon
  Alle våre enheter blir raskt og forskriftsmessig installert av sertifiserte håndverkere

  Spesialtilpasset serviceprogram

  Spesialtilpasset serviceprogram
  Vi i Waterlogic har stor fokus på service og vil påta oss fullstendig ansvar for drift- og vedlikehold i hele avtaleperioden.

  Løsninger tilpasset alle bedrifter og miljøer

  Løsninger tilpasset alle bedrifter og miljøer
  Vi har et bredt spekter av vannkjølere med unik verdensledende teknologi, kaffemaskiner tilpasset alle typer bedrifter og et spennende sortiment av ulike kaffetyper. Vi er genuint opptatt av at våre kunder skal ha de aller beste produkter med tilhørende service. Vi er på jobb for å sikre Norges mest fornøyde vann- og kaffekunder.

  Top