Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Vannkjøler bordmodell
  Vanndispenser bordmodeller for arbeidsplassen

  Begrenset med plass på kontoret? En bordmodell vanndispenser passer perfekt i kjøkkenkroken. Ikke la mangel på plass hindre dine ansatte, kunder og gjester tilgang til forfriskende rent drikkevann.

  Vårt utvalg av vanndispensere tilgjengelige som bordmodeller

  Vi tilbyr et utvalg av drikkevannskjølere som bordmodeller for tilkobling til vannforsyningen/vann-nettet. Våre vannautomater både renser og kjøler drikkevannet, og passer perfekt på enhver arbeidsplass. Ta kontakt med oss for gode råd og veiledning om hvilken type vanndispenser som passer best deres behov.

  C7 Firewall® vanndispenser

  Image of product C7 Firewall® vanndispenser
  C7 FW kan levere store mengder iskaldt drikkevann med og uten bobler. Den perfekte vannautomaten på enhver arbeidsplass.

  Spesifikasjoner

  • 99.9999% rent vann
  • Fotpedalmodell (berøringsfri) tilgjengelig
  • Varmt, kaldt, temperert, kullsyreholdig og ekstra varmt

  C3 Firewall® vanndispenser

  Image of product C3 Firewall® vanndispenser
  C3 Firewall® vannkjøler med kullsyre. Moderne, men tidløst design ✓ utstyrt med vår overlegne og patenterte UV teknologi Firewall® ✓ ☎ 815 51 960

  Spesifikasjoner

  • 3-steg Firewall® filtrering
  • Fotpedalmodell (berøringsfri) tilgjengelig
  • Varmt, kaldt, kullsyreholdig og temperert drikkevann
  • Vanntilkobling

  C2 Firewall® vanndipsenser

  Image of product C2 Firewall® vanndipsenser
  C2 Firewall® vanndispenser passer utmerket hos alle typer bedrifter. Samme banebrytende teknologi og praktiske design som Waterlogic er kjent for.

  Spesifikasjoner

  • 3-steg Firewall® filtrering
  • Fotpedalmodell (berøringsfri) tilgjengelig
  • Varmt og kaldt drikkevann
  • Vanntilkobling

  Hvorfor mange virksomheter velger en vannautomat
  som bordmodell

  Bordmodeller

  Spare Plass

  Våre bordmodeller kobles til vann-nettet, og gir tilgang til ubegrenset med helt rent og perfekt kaldt drikkevann, uten å ta opp unødvendig med plass.

  Bordmodeller

  Forfriskende kaldt og rent

  Bordmodellene fra Waterlogic benytter den nyeste teknologien innen vannrens, som fjerner dårlig smak, og gir deg det reneste og mest forfriskende drikkevannet.

  Spar Plads

  Stilrent Design

  Våre bordmodeller vannautomater passer inn i ethvert arbeidsmiljø. Du mister ingen funksjoner, da alle bordmodeller har samme valgmuligheter som gulvmodeller.

  Vandkøler Bordmodel

  På utkikk etter vannautomat eller kaffemaskin - da er du på rett side!

  Waterlogic tilbyr vannautomater som gulvmodeller, bordmodeller og innbygningsmodeller med tappetårn. Vi har løsninger tilpasset ethvert behov for kapasitet og funksjonalitet. Vi tilbyr også praktiske kombinerte vann- og kaffeløsninger, samt har et stort utvalg kaffemaskiner. Se vårt produktsortiment for å finne vannløsningen, kaffeløsningen eller en kombinert løsning som passer deg og din bedrift.

  Top