• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Hvorfor vannkjøler på jobben?
  Hvorfor vannkjøler på jobben?

  Vann er det beste og sunneste du kan drikke, og det er mange gode grunner til at du bør innta den anbefalte mengden på minst 8 glass (2 liter) hver dag. Med en vannkjøler husker du å drikke nok vann - hver eneste dag!

  Vannkjøler på kontoret

  Vann er det beste du kan drikke

  Vann er det beste og sunneste du kan drikke, og det er mange gode grunner til at du bør innta den anbefalte mengden på minst 8 glass (2 liter) hver dag.

  Dette er kanskje ikke en nyhet for de aller fleste av oss, men en god ting kan aldri sies for ofte.

  Lev livet og nyt god mat og drikke, men husk at du får mye gratis ved å opprettholde væskebalansen i kroppen.Vann er den viktigste kilden til friskhet og energi, og er vannet lett tilgjengelig drikker du naturligvis mer. Du bør derfor gjøre det til en vane å ha vann stående framme, både hjemme og på arbeidsplassen.

  • Vann har ikke lukt, smak eller farge 
  • Vann er livsviktig for alt levende på jorda 
  • Vann er et av de beste løsemidlene vi har på Jorda 
  • Omtrent 70% av Jordas overflate er dekket av åpent vann 

  Hva er vann?

  Vann er en kjemisk forbindelse og et polart molekyl. Vannets kjemiske formel er H2O. Vann finnes nesten overalt på Jorda og er livsnødvendig for alt kjent liv.

  Fakta om vann.

  Vann fryser ved 0 grader celsius og koker ved 100 grader celsius er den vanlige lære, men vannets koke og frysepunkt varierer avhengig av hvor høyt og lavt du er i atmosfæren.

  Behovet for vann

  Når man ser på behovet for vann til alle funksjonene i kroppen, er det ikke vanskelig å forstå at vann er en vesentlig del av en sunn diett. Vann inneholder null kalorier, null gram fett, har lite karbohydrater, hjelper til å redusere appetitten, fordøyer maten og hjelper til med fettforbrenningen!

  Tips om hvordan du kan forbedre ernæringen på jobben.

  Istedenfor koffein- eller sukkerholdige drikker, drikk et glass vann i pausen.
  Ha en flaske vann eller et glass vann på skrivebordet ditt. Dette skal minne deg på at du bør drikke vann gjennom hele dagen.
  Jobber du med datamaskin, kan du sette på en automatisk påminnelse som skal få deg til å drikke vann med jevne mellomrom.

  rent vann i glass fra Waterlogic

  Færre sykedager ikon Waterlogic

  Færre sykedager

  Vann er en vesentlig del av en sunt kosthold.

  Færre sykedager

  Mat må brytes ned i enklere substanser for kunne brukes av kroppen din. Mat brytes ned i kjemiske reaksjoner hvor det kreves vann. Det er dessuten vann som transporterer vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer som finnes i maten til cellene i kroppen din. Mere vann - mindre syk.

  Mer produktiv ikon Waterlogic

  Mer produktiv

  For å være effektiv og produktiv på jobben, må du være fokusert.

  Mer produktiv

  Ifølge eksperter vil mangel på vann påvirke ikke bare fysisk, men også kognitiv prestasjon. Nylige studier har vist at konsentrasjonsevnen senkes progressivt når kroppen er utsatt for mangel på vann på bare 1-2%.

  Mindre stress ikon Waterlogic

  Mindre stress

  Grunnen til at mange er stresset, er at vi har lagt oss til et liv det er umulig å leve.

  Mindre stress

  Stress kan komme av mye f.eks dehydrering. Vann er et effektivt middel mot dehydrering. du får også økt energi. En god huskeregel er at man skal drikke minst et glass vann hver gang du tar deg en kopp kaffe.

  Vannkjøler for små bedrifter - WL cube

  Hvorfor vannkjøler på jobben?

  • Det blir fristende å drikke mere vann.
  • Vann blir lettere tilgjengelig.
  • Vannet er garantert rent og bakteriefritt.
  • Vannet er uten klor.
  • Vannet er kaldt.
  Top