Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Priser
  Waterlogic tilbyr vanndispensere til konkurransedyktige priser for alle virksomheter

  Hvis du leter etter et rimeligere alternativ til vann på flasker, er en Waterlogic vannautomat det perfekte alternativet.

  En skreddersydd løsning til en pris som gjenspeiler dine behov

  Våre vannautomater tilbyr ferskt filtrert vann til en skreddersydd både pris og løsning for din virksomhet. Med Waterlogic betaler du en fast månedlig pris. Dette gjør det enkelt å budsjettere og holde arbeidsstyrken godt hydrert året rundt.

  En vannautomat tilkoblet vann-nettet betyr at du sparer tid da du unngår behovet for å bestille vann på flasker, mens ledere vil glede seg over at de aldri mer trenger å gjette hvor mange flasker en trenger å bestille eller at kontoret ditt kan gå tom for vann om sommeren.

  Water coolers

  Priser fra Waterlogic - Kvalitet til en overkommelig pris

  contract icon

  Skreddersydd pris og løsning

  Gi kontoret frisk drikkevann til en månedlig pris som er tilpasset virksomheten din sitt behov. Du betaler aldri noe mer, uansett hvor mye du drikker.

  water cooler icon

  Drikkevann av topp kvalitet

  Vi i Waterlogic er stolte over å kunne tilby vanndispensere som gir rent og forfriskende kaldt drikkevann til bedrifter over hele verden - uansett de lokale vannforholdene dere måtte ha.

  savings icon

  Et miljøvennlig valg

  Spar miljøet og kostnader ved å bytte til en Waterlogic vanndispenser koblet til vann-nettet. Da trenger du ikke lengre tenke på bestilling av vann på flasker, levering, lagring eller fakturavstemming

  waterlogic delivery van

  Vi ivaretar installasjons- og vedlikeholdsbehov

  Hvis du velger å gi arbeidsplassen din forfriskende kaldt, kanskje til og med kullsyreholdig drikkevann, da kan du stole på at både installasjonen og oppfølging blir godt ivaretatt gjennom hele avtaleperioden. Våre løsninger blir installert og vedlikeholdt av en kvalifisert personell.

  • Vi har flere ulike typer avtaler vi tilbyr
  • Faste månedlige kostnader
  • Rask levering
  • En installasjon du blir fornøyd med
  • Faste serviceintervaller

  Den perfekte vanndispenserløsningen til ditt virke

  Waterlogic leverer vanndispensere til kontorer, skoler, universiteter, sykehus, restauranter, hoteller, fabrikker og lager for å nevne noen. Takket være dette mangfoldet av kunder erkjenner vi at ingen behov er like. Nedenfor vil du se våre anbefalinger av vanndispensere tilpasset ulike bransjer, og ta gjerne kontakt for å et pristilbud og en grundig behovsanalyse, så finner vi den beste løsningen tilpasset ditt behov.

  Top