• Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Vannautomat
  Vannautomat på jobben

  Ser du etter en vannautomat til bedriften din? Da trenger du ikke lete lenger! Vårt utvalg av vannkjølere, tappetårn og kildevannskjølere inneholder den vannautomaten som dekker akkurat ditt behov.

  Vannautomat: hvilken modell er den rette for deg?

  Vannautomat: hvordan velge?

  Vannkjølere:

  Våre vannkjølere er koblet til bygningens vannforsyning. Det er veldig praktisk, tar ikke mye plass og du betaler ikke ekstra for ubegrenset tilgang på vann. Våre vannkjølere kommer i forskjellige størrelser og i forskjellig design tilpasset til dine behov og estetiske preferanser. Du kan få kaldt vann, varmt vann og vann med bobler, i tillegg muligheten til å velge en vannkjøler med rensing som gir deg rent vann i glasset uten bruk av kjemikalier. Vi har et stort utvalg av vannkjølere med høy kapasitet, ideelle for store travle organisasjoner der køer ved vannkjøleren må unngås

  Sjekk ut våre vannkjølere

  Vannautomat/Vannkjøler

  Vannautomat/Tappetårn

  Tappetårn:

  Vi sier tappetårn når vi snakker om vårt system med innebygde vannkjølere under disken og et moderne tappetårn. Tappetårnet er også tilkoblet bygningens vannforsyning og installeres med et filtreringssystem for å sikre at vannet er renset for de vanligste forurensinger og ikke minst klor. Det er en favoritt i HORECA-sektoren fordi det opptar minimalt med plass og passer godt inn. Et tappetårn passer også ideelt for kontorer med begrenset plass eller firma som ønsker seg en vannautomat som har et stilig og minimalistisk utseende. Med et tappetårn kan du også velge mellom kaldt, kullsyreholdig og romtemperert vann. Tappetårnet er også et perfekt supplement til kaffemaskinen.

  Sjekk ut våre tappetårn

  Kildevannskjølere:

  Kildevannskjølere er ideelle for firmaer som ikke har en eksisterende vannforsyning, som for eksempel en byggeplass, eller de som ikke har muligheten til å koble seg til bygningens vannforsyning, enten fordi det er for langt unna eller at huseieren ikke tillater det. Kildevannskjølere trenger bare å strøm for å gi deg deilig rent kildevann. Med en kildevannskjøler kan du også velge mellom kaldt, varmt og kullsyreholdig vann.

  Sjekk ut våre kildevannskjølere

  Vannautomat/Kildevannskjøler

  Uansett hvilken vannautomat du velger å gå for, dette får du fra oss:

  Vi mener at våre kunder fortjener mer enn bare en maskin. De fortjener vår forpliktelse og forsikring om at de aldri går tom for vann på jobb. Derfor får du sammen med din vannautomat også følgende fordeler:

  • Forskriftsmessig installasjon
  • 100% fornøydgaranti og omfattende service
  • Gratis erstatningsmaskin dersom noe går galt
  • Regelmessig vedlikehold
  • Eksklusive rabatter på våre kaffemaskiner og kaffeprodukter

  Vanndutomat med kaffemaskin

  Hva med kaffe?

  Som nevnt tilbyr vi totalpakker på kaffe- og vannautomater til alle våre kunder slik at de kan tilby den beste drikken til sine ansatte, gjester og kunder. Kontakt oss for mer informasjon.

  Top