Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Vanndispenser med kullsyre på jobben

  Her finner du et stort utvalg vanndispensere med kullsyre, samt løsninger som gir deg både kaldt, temperert og varmt vann i tillegg.

  Et tilbud fra oss skreddersys og inneholder alle detaljer rundt markedsledende Vanndispenser.v

  Vanndispenser med kullsyre på jobben

  Vanndispenser med kullsyre fra en markedsledende drikkevannsleverandør

  Omsorg for dine ansatte kan innebære å tilby goder som forbedrer jobbdagen. Den største fordelen med våre drikkevannsløsninger for kullsyreholdig vann er direkte tilgang og enkel bruk – i tillegg til helt rent og velsmakende vann på grunn av vår effektive renseteknologi, slik som Firewall:

  • Frittstående og innebygde løsninger.
  • Flere alternativer for kaldt, kullsyreholdig, varmt og temperert vann.
  • 99.9999% rent vann med Firewall-UV-rensing.

  Piccolo Fusion Tappetårn

  Image of product Piccolo Fusion Tappetårn
  Når plassering og utforming er like viktige som funksjon og kapasitet. Da er en løsning med et innbygget system inkludert frittstående tappekran ofte det beste. Løsningen kan enkelt benyttes som et suppliment ved siden av ordinær kjøkkenkran. Tappetårnet serverer forfriskende filtrert kaldt vann, både med og uten bobler. Ved valg av en løsning uten kullsyre brukes Piccolo Fusion sine to knapper til filtrert kaldt og filtrert romtemperert vann istedenfor boblevann.

  Spesifikasjoner

  • Tappetårn til innebygd vannkjøler
  • Mulighet for kaldt, temperert og kullsyreholdig vann
  • Mål 326 mm (H) x 174 mm (D)

  Selfizz Neo Firewall® vanndispenser

  Image of product Selfizz Neo Firewall® vanndispenser
  Selfizz Neo FW kan levere store mengder iskaldt drikkevann med og uten kullsyre. Den perfekte vannautomaten på enhver arbeidsplass.

  Spesifikasjoner

  • 99.9999% rent vann
  • Kaldt, romtemperert, lett kullsyreholdig og kullsyreholdig
  • Høy kvalitet

  Albatross Pro II tappetårn

  Image of product Albatross Pro II tappetårn

  Spesifikasjoner

  • Tappetårn til innebygd vannkjøler
  • Mulighet for kaldt og kullsyreholdig vann
  • Mål - 493 mm (H) x 190 mm (D)

  Vann med kullsyre er nordmenns favoritt

  Vann med kullsyre er svært populært i Norge: Derfor er det ikke så rart av mange av oss kjøper kullsyreholdig flaskevann i stedet for å drikke vann fra springen. Flere Waterlogic-kunder ønsker nå vanndispensere med kullsyre: Rett og slett fordi vann med kullsyre er ekstra forfriskende, og kan motivere til å drikke mer vann i løpet av en hektisk jobbdag.

  Ved å velge våre vanndispensere med kullsyre, får du og din bedrift flere fordeler: Kullsyreholdig vann av høyeste kvalitet - direkte fra kran – og ingen flere bestillinger for flaskevann, ingen ekstra transport- og lagringskostnader, og reduserte CO2-utslipp. En vanndispenser med kullsyre leverer filtrert, kullsyreholdig vann av høy kvalitet gjennom den eksisterende vannforsyningen: Til deg, kollegene dine og kundene dine. En vanndispenser med kullsyre kan også komme i form av et tappetårn med drikkevann – som kan kombinderes med en kaffemaskin.

  Vann med kullsyre

  Vi har Norges største utvalg av vannautomater

  Største utvalg av vannautomater

  Med vårt store utvalg av vanndispensere med kullsyre, kildevannskjølere og tappetårn, er Waterlogic den største, komplette vannleverandøren for bedrifter.

  Vår førsteklasses service

  Førsteklasses service

  Vi er stolte av våre maskiner og tilbyr gunstige og omfattende serviceavtaler for å sikre at våre vannmaskiner alltid leverer høyeste kvalitet.

  Största täckningsyta

  Størst dekningsområde

  Waterlogic tilbyr vann til de fleste områder i Norge – fra Oslo til Trondheim: Vi sørger for profesjonell kundeservice, installasjon, vedlikehold og reparasjon.

  Vanndispenser med kullsyre

  En vanndispenser for dine behov

  For å møte dine vannbehov tilbyr vi en rekke alternativer i vårt utvalg av vannmaskiner: Med eller uten kullsyre, med varmt eller lunkent vann, frittstående plassering, plassering på kjøkkenbenken eller for innebygd installasjon. Vi har også vannmaskiner med ekstra høy kapasitet og flere ulike typer tappetårn. Våre vanndispensere med kullsyre – og våre vanndispensere uten kullsyre - har flere ulike design og størrelser. Er du usikker på hva du trenger? Ta kontakt med oss og en av våre eksperter vil hjelpe deg med å finne en vanndispenser som passer best for din bedrift.

  For restauranter, kafeer og hoteller har vi utviklet Purezza, som er et førsteklasses konsept for selvtappet, kullsyreholdig bordvann. Med vårt restaurantvann kan du redusere vannkostnadene, lagringsbehovene og CO2-utslipp samtidig som kundene dine får kaldt og kullsyreholdig, filtrert vann av høyeste kvalitet.

  Top