Har du mottatt e-post fra Culligan? Den var fra oss.
Waterlogic Norge AS vil snart bytte navn til Culligan, og vi vil videreføre vår stolte tradisjon under et nytt navn i Norden, men allikevel internasjonalt anerkjent, som ble etablert allerede i 1936.
Rent praktisk betyr dette ingen endring for våre kunder. Alle ansatte i Waterlogic er med videre, og yter den samme gode servicen til våre eksisterende og nye kunder i området.

 • Be om et tilbud
 • I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

  Vannmaskin
  Vannmaskin til din bedrift

  Den beste måten å tilby og nyte deilig kaldt vann på jobben

  Vannmaskin: våre forskjellige tilgjengelige modeller

  Hvordan velge riktig vannmaskin fra Waterlogic?

  Vårt utvalg av vannmaskiner gir deg en god mulighet til å finne den modellen som er riktig for dine behov. Avhengig av budsjettet ditt, tilgjengelig plass i lokalet, antall personer som skal bruke maskinen og hvilken funksjonalitet du ønsker så hjelper vi deg med å finne den ideelle vannmaskinen:

  • Vannkjøler, tappetårn eller kildevannskjøler
  • Frittstående eller bordmodell
  • Kaldt, varmt eller kullsyreholdig vann
  • Filtrert eller renset vann 
  • Høy kapasitet

  Kontakt oss for en forfriskende samtale rundt dine muligheter.

  Vannmaskin fra Waterlogic

  Waterlogic

  Vårt løfte

  Vi tar stolthet i å være den leden de totalleverandør innen både kaffe og vann i hele Norge. Vår suksess er takket være våre kunder som fortjener det beste gjennom sin avtale med oss.

  Vår garanti til våre kunder: når du har bestiller en vannmaskin fra oss, leverer og installerer vi denne forskriftsmessig med egne sertifiserte rørleggere. Hvis noe går i stykker og vi må ta maskinen ut av kontoret for reparasjon, får du en lånemaskin av oss gratis frem til din maskin returneres, dette står nærmere beskrevet i våre unike drift- og vedlikeholdsavtaler.

  Vedlikeholdsprogram: for at du aldri skal behøve å bekymre deg for vannmaskinen din eller for det å gå tom for vann, sørger vi for regelmessige besøk hos deg for å rengjøre maskinen din samtidig som vi sørger for at alt virker som det skal og reparerer alt som virker mistenkelig.

  Eksperter: fra installering til vedlikehold og kundeservice. Hvert steg av din kundeopplevelse følges opp av vårt team av dedikerte og kunnskapsrike eksperter. Vi outsourcer aldri denne funksjonen siden vi ønsker å gi deg den beste mulige servicen du kan få.

  Har du tenkt på kaffe?

  Du vet det kanskje allerede, men du kan også få kaffemaskiner fra oss. Ikke bare det, du kan få en kaffemaskin til en rabattert pris hvis du velger å kombinere kaffe- og vannmaskin. Med merker som Animo og Jura, inkluderer vårt utvalg mange typer høykvalitets kaffemaskiner som passer alle budsjett og behov. Hvis du velger en vannmaskin fra oss, får du også et eksklusivt tilbud på en kaffemaskin. Tenk på det, en leverandør av alle dine drikkebehov, en avtale, et serviceteam, en faktura… kan det bli noe enklere?

  Vannmaskin med kaffemaskin

  Top