I dag har Waterlogic på verdensbasis spart planeten for engangs-plastflasker

Verveprogram
Verv og vinn

Visste du at som kunde av Waterlogic er du automatisk med i vårt verveprogram? Det betyr at for hver nye kunde du skaffer oss, vinner du en flott vervepremie! Du kan velge mellom 3 ulike premier. Kunden du verver får også en vervepremie. Gjelder både ved kjøp og leie.

Du kan velge mellom 3 ulike premier. Kunden du verver får også vervepremie.

Som kunde av Waterlogic er du automatisk med i vårt verveprogram. Det betyr at for hver nye kunde du skaffer oss, vinner du og den nye kunden en flott vervepremie!

Du kan velge mellom 3 ulike vervepremier. Kunden du verver får også samme vervepremie.

Verveprogram

Fyll ut skjemaet med dine detaljer og detaljene til selskapet du verver. Husk å velge hvilken vervepremie du/dere ønsker.

Takk for at du verver!

Nå er det bare å glede seg til vervepremien dukker opp i posten. Husk at det kan ta litt tid før avtalen signeres og premien sendes.

Se vår personvernerklæring

Vervepremier

1. Sportspakke

Sportspakke

2. Slim Line Karaffel 1 ltr. med kjøling

Slim Line Karaffel 1 ltr. med kjøling

3. Overraskelsespakke

Overraskelsespakke

Generelle vilkår: Du og den du verver velger vervepremie ved registrering. Dere må velge samme premie. Vervepremiene pakkes og sendes når ny avtalen er signert. Du kan verve flere kunder og få en premie per kunde. Vi ber deg i så fall fylle ut en kupong pr. kunde. Gjelder kjøp eller leie av ny vann- og/eller kaffemaskin. Vi forutsetter at den som verves er innenfor vårt leveringsområde. Du får beskjed hvis kunden ligger utenfor området.

Top